Palvelut

SISUSTUSSUUNNITTELUA KOTEIHIN, VAPAA-AJAN ASUNTOIHIN SEKÄ JULKISIIN TILOIHIN. LISÄKSI TEEN SISUSTUSKONSULTAATIOKÄYNTEJÄ SEKÄ SISUSTUSSTAILAUKSIA

Sisustusidea voi lähteä pienestä yksityiskohdasta kuten esineestä tai väristä, muodostaen lopulta kauniin ja toimivan kokonaisuuden. Yhtenäisellä tyylillä ja värimaailmalla saadaan aikaan hallittu kokonaisuus. Viihtyisässä tilassa on harmoninen ja rauhallinen tunnelma mutta samalla tila on persoonallinen ja tyylikäs.

Sisustussuunnittelijana voin auttaa sinua saavuttamaan toimivamman tilan, jossa värimaailma, kalusteet ja tunnelma ovat kohdillaan. Suunnitteluni lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja mieltymykset, joten jokainen suunnitelmani on räätälöity asiakkaan toiveiden mukaan. Tällöin lopputulos on asiakkaan näköinen ja toiveiden mukainen.

Tarjoan sisustussuunnittelua niin uusiin kuin remontoitaviinkin tiloihin kuten koteihin, vapaa-ajan asuntoihin ja julkisiin tiloihin. Suunnitelman laajuuden päättää asiakas. Sisustussuunnitelma voi olla kaiken kattava suunnitelma tai vain jokin osa siitä. Sisustussuunnitelma voi myös pitää sisällään koko projektin jolloin minä autan myös remontin toteutuksessa.

Suunnitelmien lisäksi teen myös konsultaatiokäyntejä. Käynti kestää 2h. Konsultointikäynti voi sisältää suunnittelua paikan päällä tai esimerkiksi sisustus-, laatta- tai valaisinmyymälässä. Käynnin aikana asiakas saa nopeasti ideoita materiaali- tai värivalintoihin tai kalusteiden sijoitteluun. Myös uudiskohteen rakennusvaiheessa voidaan konsultoinnin avulla hahmottaa kokonaisuutta ja miettiä alustavasti esim. pintamateriaalivaihtoehtoja. Käyntiä sovittaessa on jo hyvä keskustella, mistä tilasta on kyse ja millaista muutosta asiakas siihen toivoo. Ennen tapaamista olisi myös hyvä tietää asiakkaan mieltymykset ja toiveet esim. kodin sisustuksen suhteen. Tällöin pystyn valmistautumaan paremmin ennen tapaamista.

Yllämainitun lisäksi olen mukana toimin myös lifestyle liike Cobellon sekä Netraudan sisustussuunnittelijana. Lisäksi luennoin sisustussuunnittelija opiskelijoille.

Toimialueeni on pääasiassa Etelä-Suomi sekä Kuusamo-Rukan alue.